Güveçte, Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi
Güveçte, Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye Malzemeleri:
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet orta boy soğan – yemeklik doğranmış
1 adet çarliston biber – yemeklik doğranmış
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
10 dilim sucuk – küp doğranmış
4 su bardağı su
4 su bardağı kuru fasulye – haşlanmış
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet kırımızı acı biber
1 adet simit
Güveçte, Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye Hazırlanışı:
Güveci ocağa alın, zeytinyağı ekleyin ardından soğan ve biberleri ekleyin yumuşayana kadar kavurun. Salçaları ekleyin ve kavurmaya devam edin. Daha sonra sucukları ilave edin kavurun ardından su ve kuru fasulyeleri ekleyin. Baharatlandırın , tereyağı ve acı biberi ekleyin orta ateşte pişirin. Kuru fatulye pişince simitleri etrafına dizin, güvecin kapatıp demlenmeye bırakın.
Ardanın Mutfağı Güveçte, Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi, Ardanın Mutfağı Güveçte, Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye yapılışı 21.02.2016, Güveçte, Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye nasıl yapılır, Güveçte, Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye malzemeleri, Ardanın mutfağı pazar, Ardanın Mutfağı Güveçte, Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye nasıl pişirilir, Ardanın mutfağı yeni bölüm izle Güveçte, Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye, Güveçte, Simitli, Sucuklu Kuru Fasulye hazırlanışı
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum:
Yorum Gönder